Pages

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, May 20, 2013

Visit Qaleesya lagi


Last week balik asben hometown sempat lagi visit Qaleesya Dayana plus adik baru Qardiani Dayana yang dah habis tempoh berpantang di Stapok..Semakin keletah si kakak ni dengan happy nya dia bila CAP datang..Sampai taknak tidur, tengok tu bukan main sila panggung lagi makan gula-gula..

Suka dapat chuppa chupp tak nak syer tau dia..

 Adik Qardiani yang comel ni asyik terjaga dek suara si kakak yang bising..

4 comments:

  1. alalala..tomeinye si adik tu..muka tak puas ati je..akak buat bising..hihi..tiut miut

    ReplyDelete