Pages

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, May 23, 2013

Family Gathering Again


Assalamualaikum, lagi entry sekitar hometown last week tengok tu comel tak sarung ketupat burung yang nenek CAP buatkan ketupat bentuk ikan pun ada tapi terlupa snap..


Malu pulak...

Sampai kaki ayam pun naik atas panggang..



Happy sungguh adik-adik ni walaupun dah bau asap kan..




Canggih kan tempat bbq petang tu jugak siap hahaha...


 Ok kita makan duluuu.... Daaaa

7 comments:

  1. Dah nak cuti sekolah lagi ni zila bolehlah buat lagi. Seronok kakak tengok.
    Sarung ketupat burung tu kakak pun pandai tau, tapi ikan kakak tak pandai..

    ReplyDelete
  2. nak tangkap ayam panggang dulu, ketupat kemudian...hehe..rajinnya nenek zila anyam ketupat..

    ReplyDelete
  3. Seronok kan dpt gader2 ramai2...dapat pulak mkn bbq...mmg meriah je suasana tu kan..:-)

    ReplyDelete
  4. malu puak nenek ye... kirim salam ye zila...
    seronok betul dapat bersama family panggang2 gini...

    ReplyDelete
  5. semua nenek atau ibu malu bila kn snap. daku jer terlebih posing.. hehehehe

    bestnya gathering
    daku gak y niaga nasi campur jarang bkump

    nak cutii

    ReplyDelete
  6. Slalu dpt family gathering time raye jer, seronok kan dpt luangkan masa dgn sedare mara.. Nampak meriah..

    ReplyDelete