Pages

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, January 6, 2014

Bed Rest Again


Assalamualaikum semua di luar sana. Sesi persekolahan pun dah bermula kn.. Harini just update check up pagi tadi.. Bila bangun buang air pukul 4 pagi tadi again ada ketulan coklat gitu.. Tapi kali ni banyak sikit lendir tu dari masa cuti krismas hari tu.. Pagi mandi still ada then terus decide pergi klinik.. Sebab before this pun ada and doctor supply duphaston..

Pergi je klinik doc scan lagi...Alhamdulillah heart baby ok and doctor cakap semua ok.. Cuma kena bed rest lagi ye dan elakkan travel yang jauh or berdiri atau duduk terlalu lama..

Bukan apa semalam ada travel jauh sikit pagi till petang.. Balik klinik dah tak ada lagi lendir tu..Ok kita rehat dulu ye...Doakan kami sihat ye..See u next entry..

4 comments:

  1. Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. rest lah sia..take care..tahniah.

    ReplyDelete
  3. aduhla... mmg kene banyakkan rehat n jgn bt keje2 berat... jaga diri baik2 yek.. akak doakan sumenyer selamat

    ReplyDelete