Pages

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, September 4, 2012

Oh Demam Cacar @ Chickenpox

Assalamualaikum semua readers...

Alkisah nak ambil cuti lagi daripada berblogging....Lepas mood raya asyik tak dan je update..dah tu seminggu en asbend demam panas, muntah bagai..

Alhamdulillah, takut jugak aritu saspek denggi siap la wat sup ketam semua sebab platlet dah makin turun...Tapi memang bagus makan sup ketam tu naik terus semalam bila cek cuma blood presure rendah jadi warded la juga sang suami..Rupanya demam cacar air...So CAP cuti lagi ye...

Bagi sesape yang lum kena tu tips nya minum air kelapa bebanyak ye..Air kosong minum juga biar flush semua..

Ok selamat bertemu lagi ni nak pegi jaga encik asbend dah.......

2 comments:

  1. sabar ye..semoga cepat sembuh suaminya..

    ReplyDelete
  2. ye kak...kak cemane t nak hilangkan parut tu..

    ReplyDelete